Concept

Residentie Wildertuin

Als bouwheer en exploitant van zorgvastgoed heeft Community Building haar meer dan 30-jarige expertise in huisvesting voor senioren opgebouwd vanuit de ontwikkeling en uitbating van diverse woonzorgcentra en groeperingen van assistentiewoningen, de voormalige serviceflats.

Wij bouwen aan én voor de gemeenschap. De sleutel tot succesvolle projecten in verhuur ligt bij het geluk van de bewoners en de nauwe samenwerkingen met lokale overheden en (zorg)partners. De residenties worden volledig geïntegreerd in de lokale samenleving en de activiteiten van de steden en gemeenten. Op deze manier ontstaat er geen stand-alone gevoel en komen de bewoners dagelijks in contact met anderen. Alle faciliteiten zijn bovendien te voet bereikbaar. Een ontwikkeling in de nabijheid van een woonzorgcentrum biedt als meerwaarde dat koppels, waar één van beiden een hoge zorggraad heeft, dicht bij elkaar kunnen blijven wonen.

Live your life, we take care

Een assistentiewoning is een comfortabel appartement waarbij de 60-plusser de voordelen geniet van minder huis- en tuinonderhoud. Door een onverwacht moment in uw leven kan u plots een nood hebben aan meer zekerheid of zorg. Community Building staat altijd stand-by voor de 24/7 dienst- en zorgverlening in uw eigen assistentiewoning. Het sooner-concept van Community Building zorgt ervoor dat u slechts 1 keer doordacht een verhuis hoeft in te plannen met het oog op uw toekomst.

Sooner-concept

Vroeg of laat is uw woning niet meer geschikt. Het spreekt dan voor zich dat u uw leven een andere wending wenst te geven, waardoor u meer tijd kan maken voor uzelf en de zaken die u leuk vindt. Het sooner-concept is een totale woonbeleving, van bij de architect tot de zorgverlening die later eventueel nodig kan zijn. Veel mensen kiezen ervoor om kleiner te gaan wonen als de kinderen het huis uit zijn en betrekken een comfortabel appartement in het centrum van de gemeente/stad met alles dicht in de buurt. De bewoners van onze appartementen worden steeds jonger en zijn graag voorbereid voor later. De ruime appartementen zijn stijlvol en praktisch ingericht met alle voorzieningen reeds aanwezig. 

Contacteer ons voor meer informatie

Wij staan steeds tot uw beschikking voor het maken van een afspraak